Conditii de livrare si retur

Livrarea

Livrarea produselor se va face prin intermediul firmelor de curierat rapid sau cu ridicare personala de la adresa mentionata de lauracoman.com, in limita stocului disponibil si doar dupa ce comanda a fost confirmata de catre lauracoman.com prin email. Comenzile vor fi procesate in termen de 1-2 zile lucratoare.

Livrarea prin curier rapid

 • se va face in 1-2 zile lucratoare din momentul finalizarii procesarii comenzii si predarii coletului catre curier. 
 • 17 lei pentru comenzi sub 200 lei
 • gratuit pentru comenzi egale sau mai mari de 200 lei

Ridicare personala

 • se va face in 1-2 zile lucratoare din momentul finalizarii procesarii comenzii, de la adresa str. Dr. Louis Pasteur nr. 52, cartier Zorilor, Cluj-Napoca, jud. Cluj
 • gratuit indiferent de suma comenzii

In cazul in care exista intarzieri la livrare, lauracoman.com va va anunta in 48 de ore de la inregistrarea comenzii, iar dumneavoastra puteti renunta in scris la comanda si eventualele sume platite pentru comanda vor fi returnate in totalitate in 48 de ore de la data renuntarii la comanda.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule. Incasarea banilor se va face de agentul care va livreaza produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice sau pe email si nimic altceva in plus. Important! Nu avem taxe si comisioane ascunse! In momentul receptionarii produselor platiti exact cat v-a fost confirmat la telefon sau pe email.

Procedura de returnare a produselor

In situatia putin probabila in care produsul achiztionat este nefunctional sau are vicii de fabricatie, lauracoman.com il va inlocui pe loc fara alte formalitati. In acest caz toate cheltuielile de livrare si retur vor fi suportate de catre noi. In eventualitatea in care nu putem inlocui produsul din motive de stoc, va vom rambursa banii in termen de 7 zile de la data returnarii catre noi.

Legislatie
Potrivit art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014 aveti dreptul de a va retrage din contract, respectiv de a returna un bun achiztionat, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea vreunui motiv si fara a suporta alte costuri exceptand cele de livrare. Prima zi din cele 14 stabilite de lege este considerata ziua in care ati intrat in posesia fizica a bunului. Daca ati facut o singura comanda cu produse multiple care se livreaza la date diferite, ziua a 14-a, va fi considerata ziua in care ati primit ultimul produs din comanda.

 In cazul in care doriti sa va retrageti din contract in termenul legal, este necesar sa returnati si eventualele cadouri care au insotit produsul sau pachetul. In cazul in care comanda a fost achitata, lauracoman.com va va rambursa banii in maxim 14 zile de la data primirii solicitarii de la receptia produsului returnat sau dupa primirea dovezii ca produsele au fost expediate catre vanzator.

In acest caz, singura modalitate prin care vor fi rambursati banii catre dumneavoastra va fi prin transfer bancar. Mai exact:

 • Pentru comenzile efectuate cu plata ramburs – vom returna banii prin virement bancar.
 • Pentru comenzile efectuate cu cardul online – vom returna banii in contul de card din care a fost efectuata plata. 

Lauracoman.com isi rezerva dreptul de a amana rambursarea sumei pana la primirea bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate.

In situatia exceptionala in care nu vom putea livra un produs, lauracoman.com va va informa imediat si vom returna banii in termen de maxim 7 zile de la data la care am constatat imposibilitatea livrarii.

Conditii de retur
Conform legislatiei Romaniei puteti returna orice produs cumparat online in termen de 14 zile de la data primirii acestuia in urmatoarele conditii:

 • Sa nu prezinte urme de asamblare, zgarieturi, lovituri
 • Sa aiba ambalajul etichetele si acesoriile intacte
 • Sa nu prezinte semne de utilizare – produsul nu trebuie sa fi fost folosit in exterior si sa nu prezinte urme de utilizare sau montaj
 • In cazul in care au fost achiztionate mai multe produse diferite sau de acelasi fel, nu se va returna decat singurul produs desigilat. Restul vor fi acceptate doar daca sunt sigilate.
 • Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
 • Produsul returnat trebuie sa fie insotit de certificatul de garantie in original, daca acesta este emis de producator/distribuitor.
 • In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. Acesta clauza se aplica conf. O.U.G Nr.34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G Nr.34/2014
 • In cazul retururilor repetate (peste 3 retururi nefondate) ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului si inregistrarea de comenzi noi.

Daca produsul nu corespunde cerintelor sau asteptarilor dumneavoastra va recomandam evitarea utilizarii sau montarii lui. In cazul in care doriti returnarea produsului va rugam sa ne contactati in 24 de ore de la primirea lui, pe mail sau pe telefon pentru a demara procedurile de retur.
Achizitionarea unui produs dintr-un magazine online este asimilata contractelor la distanta. Puteti denunta unilateral contractul insa costurile de rambursare a produselor catre vanzator vor cadea in sarcina dvs. dupa ce ne veti anunta in prealabil. Returnarea produsului nu se poate decat prin intermediul curierilor rapizi.
Renuntarea la un produs se poate face doar in cazul in care ati achizitionat produsul prin intermediul unui curier. Conform OU 34/2014, daca produsul returnat este deteriorat sau si are semne de utilizare sau nu mai corespunde estetic pentru a fi vandut ca produs nou, avem dreptul de a refuza produsul.

Pentru contactarea in vederea returnarii produselor, va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe contact@lauracoman.com care sa contina urmatoarele informatii:

 • prenumele si numele
 • e-mail-ul
 • numarul de telefon
 • data achizitionarii produsului
 • adresa de corespondenta
 • contul bancar in care sa fie livrati banii (la plata ramburs)
 • (optional) o scurta motivatie

Antentie: produsele personalizate nu se pot returna si nu se supun conditiilor de retur.