Politica de confidentialitate

Confidențialitatea datelor

In scopul garantarii si protejarii drepturilor si libertatilor fundamendumneavoastra ale persoanelor fizice, Coman Laura Ana Persoana Fizica Autorizata are, potrivit dispozitiilor imperative ale Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal obtinute in exercitarea activitatilor specifice obiectului de activitate al societatii.

Cu respectarea prevederilor legale, furnizarea datelor cu caracter personal este obligatorie in vederea derularii/initierii de raporturi juridice cu Coman Laura Ana Persoana Fizica Autorizata, prin intermediul magazinului lauracoman.com. Prin urmare, in cazul refuzului persoanei fizice si/sau juridice de a furniza aceste date, Coman Laura Ana Persoana Fizica Autorizata va refuza initierea raporturilor juridice, fiind in imposibilitatea realizarii obiectului de activitate.

Destinatia datelor cu caracter personal furnizate magazinul Pupo.ro: informatiile prevazute sunt destinate utilizarii de catre SC OKART MOBILIUM SRL si/sau comunicarii numai urmatorilor destinatari: angajatii Coman Laura Ana Persoana Fizica Autorizata, alte persoane fizice/juridice care prelucreaza datele personale in numele Coman Laura Ana Persoana Fizica Autorizata (ex: avocati, consultanti, contabili, auditori), societati bancare partenere, autoritatea judecatoreasca, autoritatile publice centrale si locale, societati de asigurare/reasigurare, alte institutii abilitate de lege sa solicite aceste categorii de date.

SECTIUNEA 17 - CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Ce facem cu informatiile dumneavoastra?
Cand achizitionati ceva din magazinul nostru, ca parte din procesul de vanzare, suntem nevoiti sa colectam unele informatii personale cum ar fi numele dumneavoastra, adresa, adresa de email, numar de telefon. Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor noastre.

Cand accesati site-ul lauracoman.com, In mod automat acesta primeste protocolul IP al calculatorului dumneavoastra (IP-ul), lucru care ne ajuta la optimizarea site-ului conform sistemului de operare folosit sau motorului de cautare.

Email-uri de marketing: Intotdeauna cu permisiunea dumneavoastra, este posibil sa primiti emailuri despre magazinul nostru, produsele noi sau alte noutati.

 Acordul dumneavoastra

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, magazinul lauracoman.com are obligatia de a administra in conditii de maxima siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Informatiile inregistrate sunt destinate realizarii tranzactiei (vanzarii) si pot fi transmise tertilor, cu precadere altor companii care apartin grupului. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Site-ul lauracoman.com are dreptul sa distribuie aceste informatii despre dumneavoastra catre Distribuitorii sai, care pot folosi informatia in aceleasi scopuri ca si lauracoman.com

Lauracoman.com are de asemenea dreptul sa transfere informatii despre dumneavoastra catre terti in urmatoarele cazuri:

  • acelora care ofera companiei noastre produse sau servicii colaterale serviciilor noastre, cum ar fi Shopify inc.;
  • tertelor parti atent selectionate, despre care consideram ca ofera produse ori servicii ce v-ar putea interesa (vezi sectiunea “SERVICII OFERITE DE TERTI” din Termeni si Conditii)

Cum obtinem acordul dumneavoastra?
Atunci cand ne furnizati informatii personale pentru a finaliza o comanda, verificand cardul dumneavoastra, plasand o comanda, facand demersurile pentru livrare sau cumparare, inseamna ca in mod implicit va dati acordul pentru ca informatiile dumneavoastra sa fie colectate si folosite pentru acel motiv in mod specific.
Daca va vom cere informatii personale pentru un alt motiv, cum ar fi comunicarile de marketing, va vom cere in mod direct acordul dumneavoastra specific pentru aceste comunicari si aveti oportunitatea de a fi de acord sau nu.
 
Ce se intampla daca va razganditi?
Daca v-ati dat acordul pentru folosirea informatiilor dumneavoastra personale si v-ati razgandit, puteti sa ne anuntati acest lucru printr-un mail pe adresa contact@lauracoman.com
Conform Legii nr. 677/2001, beneficitati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne adresati o solicitare semnata si datata pe adresa de email contact@lauracoman.com. De asemenea va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Orice modificare sau stergere a datelor va fi operata cat mai repede posibil dupa primirea solicitarii.

Dezvaluirea informatiilor personale
Exista posibilitatea sa va dezvaluim informatiile personale daca ne sunt cerute pe cale legala sau daca acest lucru Incalca Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului expunandu-ne la o situatie cu caracter ilegal.
 
Schimbari in politica datelor cu caracter personal
Ne rezervam dreptul de a modifica termenii si conditiile acestei politici de fiecare data cand dorim sau cand ne este impus acest lucru de normele in vigoare. Prin urmare va rugam sa accesati aceasta sectiune frecvent pentru a fi la curent cu ultimele modificari. Toate modificarile si clarificarile au efect imediat din momentul publicarii pe site. Daca vor fi modificari in aceasta politica de securitate a datelor cu caracter personal, se considera ca v-am notificat aici legat despre ce informatii colectam, cum le folosim, dezvaluim sau alte circumstante. Daca magazinul nostru va fi achizitionat sau va fuziona cu o alta companie, informatiile dumneavoastra este posibil sa fie transferate catre noii proprietari acestia putand sa vanda in continuare produse si servicii catre dumneavoastra.
 
Serviciile oferite de terti
In general, serviciile oferite de terti si utilizate de noi, doar vor colecta, folosi si dezvalui informatiile dumneavoastra strict in limita serviciilor furnizate. In orice caz, toti furnizorii de servicii terti au politici de securitate a informatiei care pot fi consultate de catre dumneavoastra in momentul folosirii lor. Este important de mentionat ca anumiti furnizori pot fi localizati in alte tari decat Romania. Prin urmare daca va veti da acordul implicit si veti actiona in vederea finalizarii unei tranzactii, este important sa stiti ca informatiile dumneavoastra personale vor fi supuse legilor si jurisdictiei din locatia furnizorului. De exemplu, daca dumneavoastra sunteti localizat in Romania si tranzatia este procesata de un procesator cu cardul localizat In Canada, atunci informatiile dumneavoastra personale folosite pentru incheierea tranzactiei pot fi subiectul unei potentiale dezvaluiri conform legislatiei curente In Canada. Odata ce ati parasit magazinul online sau daca sunteti redirectionat catre site-ul sau aplicatia unui furnizor tert, nu mai sunteti sub incidenta Termenilor si Conditiilor care guverneaza acest site. In cazul in care oricare dintre aceste masuri prevazute de acesti termeni si aceste conditii sunt declarate nule sau neavenite, astfel de masuri vor fi interpretate de asa maniera Incat sa reflecte cat mai bine intentiile initiale ale pupo.ro, iar restul de masuri vor fi considerate in continuare legal valabile. Neaplicarea sau neridicarea unei pretentii legitime din partea pupo.ro pentru oricare dintre masurile prevazute in acesti termeni si conditii sau neexercitarea oricarui alt drept nu vor fi considerate o renuntare de catre pupo.ro la astfel de masuri sau drepturi daca renuntarea nu se face explicit si in scris.
 
Integrarea serviciilor sau continutului unor terti
Este posibil ca site-ul lauracoman.com sa incorporeze continut de la terti si din alte site-uri, cum ar fi videoclipuri YouTube, harti de la Google Maps, fluxuri RSS sau grafice. Acest lucru presupune intotdeauna ca furnizorii de continut proceseaza adresa IP pentru ca dvs. sa puteti vizualiza continutul respectiv. Site-ul lauracoman.com nu isi asuma responsabilitatea pentru procesarea datelor de catre furnizorii de continut. Recomandam sa va informati in legatura cu politica acestora de confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal.
 
Links
Odata ce ai accesat un link din site-ul nostru, acesta te poate redirectiona in afara lui pe pagina aferenta linkului. Nu suntem responsabili pentru politicile de securitatea informatiei sau protectia informatiilor cu caracter personal de pe site-ul accesat si va recomandam ferm sa le cititi de fiecare data. Accesarea unor astfel de site-uri se face strict pe raspunderea dumneavoastra.
 
Securitatea
Pentru a proteja informatiile dumneavoastra personale, lauracoman.com isi ia toate masurile rezonabile de siguranta si urmareste bunele practice din industrie pentru a evita pierderi accidentale suferite de dumneavoastra, accesari ilegale, dezvaluiri sau distrugeri.
Toate informatiile legate de platile cu cardul sunt cryptate conform celor mai inalte tehnologii de Securitate a datelor existente pe piata (SSL) si stocate folosind AES-256 ca mecanism de criptare. In acest fel metoda de transmiterea a informatiilor este 100% sigura, noi urmand cele mai stricte standarde PCI-DSS de Securitate in domeniul comertului online.